La Generalitat encarrega la construcció de les aules de parvulari de la 8a i 9a escola


  • Comparteix:

Els alumnes de parvulari podran començar el proper setembre.

Els alumnes de parvulari podran començar el proper setembre.

La Generalitat ha aprovat una partida de dos milions i mig d'euros per la construcció de dues línies de parvulari per la vuitena i novena escola de primària de la ciutat que s'ubicaran als sectors de Can Matas i La Guinerdera. La Comissió de Govern per a Assumptes Econòmics ha encarregat a l'empresa pública GISA la construcció dels aularis que entraran en funcionament el setembre de l'any vinent.

L'encàrrec del govern català arriba una setmana després que el ple aprovés la cessió dels terrenys de Can Matas i la Guinardera a la Generalitat per a la construcció de la vuitena i novena escola. Una actuació que ha estat molt ben rebuda per l'alcalde, Lluís Recoder:

Lluís Recoder

Celebro que la Generalitat hagi encarregat les obres a GISA


La inversió del Departament d'Ensenyament és de 2 milions 600 mil euros, que es reparteixen a parts iguals entre els dos centres. Recoder també s'ha felicitat perquè la Generalitat hagi actuat amb diligència davant les necessitats que comporta el creixement de la ciutat:

Lluís Recoder

Sant Cugat té un creixement excepcional i necessitat mesures excepcionals


L'actuació del govern català es fa extensiva a onze municipis més per una inversió total de 19 milions d'euros, un 13% dels quals es destinen a Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.