Es construeixen tres passos elevats al passeig Baixador de Mira-sol per reduir la velocitat dels vehicles

Urbanisme

Publicat el 21/nov/03 per Vanesa Hernandez

Dimarts es comencen a construir els tres passos elevats de vianants al passeig Baixador de Mira-sol per tal de reduir la velocitat dels cotxes en aquesta via en compliment de l'acord subscrit verbalment entre l'Ajuntament i els veïns de la zona. Les obres afectaran la circulació dimecres en alguns trams de via i obligaran també a traslladar la parada dels autobusos municipals

Els passos es comencen a construir dimarts en el tram comprès entre l'avinguda Bilbao i el carrer Burgos. Les restriccions de trànsit es començaran a aplicar dimecres en alguns trams i la parada de l'autobús es trasllada al carrer Terol cantonada amb el passeig Baixador.

Aquesta actuació és fruït d'una reunió mantinguda amb els veïns de la zona que, des de feia temps, es venien queixant de l'excés de velocitat en el pas dels vehicles. La tinent d'alcalde de Ciutat Sostenible ha explicat que després d'estudiar diverses opcions s'ha cregut que la construcció de tres passos elevats és la millor opció:

Mercè Conesa

Després d'estudiar diverese opcions pensem que la cosntrucció de tres passos elevats és la millor.


Pel que fa al trànsit general, durant tot el dimecres, s'aconsella circular des de la plaça Borràs pel carrer Ibañez Olucha, i el passeig Sevilla fins al carrer Saragossa o el camí de Sant Cugat al Papiol. D'aquesta manera s'evitarà passar pel passeig Baixador.