Noves millores urbanes a les Planes


  • Comparteix:

Les Planes ha inaugurat aquest dissabte les noves obres de pavimentació que han tingut lloc al districte. Es tracta del carrer Nostra Senyora de l'Estrada, entre els carrers de Sant Ignasi de Loyola i Calvari, on també s'ha substituït la xarxa de sanejament i s'ha suavitzat un tram per facilitar el pas de l'autobús. La jornada també ha servit per inaugurar la nova pavimentació del carrer de les Tres Torres, on també s'han instal·lat unes escales.

Les obres del carrer de Nostra Senyora de l'Estrada han comptat amb una nova pavimentació amb asfalt, la substitució de la xarxa de sanejament, la construcció d'una xarxa de recollida d'aigües pluvials, a més de la renovació de l'enllumenat públic i la retirada d'una cabina telefònica en desús.

De la seva banda, el carrer de les Tres Torres compta amb un nou asfalt i un camí antilliscant per facilitar el pas dels vianants. A més, al final d'aquesta via, s'han construït unes escales per millorar la mobilitat dels veïns dins del barri.

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha manifestat la importància d'aquestes obres per a la millora de les Planes.

Mercè Conesa

El canvi del barri de les Planes és molt important, ha donat un tomb. La llei de barris ens ha permès tirar endavant obres com aquestes i com el reforç del Casal Infantil a través de l'escola bressol.


Aquestes actuacions formen part del Pla de Barris de les Planes i han estat finançades a parts iguals entre l'Ajuntament i la Generalitat, amb un cost total de més de 200.000 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.