Entitats ecologistes del Vallès participen en una gran manifestació contra el Quart Cinturó


  • Comparteix:

Dues mil persones han dit 'NO' al Quart Cinturó.

Dues mil persones han dit 'NO' al Quart Cinturó.

Entitats ecologistes vallesanes s'han manifestat juntament amb unes 2.000 persones, aquest cap de setmana, a Abrera en contra del projecte de construcció del Quart Cinturó, que ha d'unir el Baix Llobregat amb el Vallés. Les entitats que conformen la campanya demanen al nou govern tripartit que no permeti que aquesta obra s'iniciï, ja que segons afirmen, suposarà un fort impacte ambiental.

La manifestació, que ha tallat la C-55 i la Nacional II, ha comptat amb la particiapció de diferents col·lectius ecologistes del Vallès Occidental i Oriental i del Baix LLobregat, entitats veïnals i també de de l'Ajuntament d'Abrera, que s'oposa al projecte.

Precisament, aquest consistori ha presentat un recurs contenciós administratiu ja que la Generalitat s'havia compromès a pressionar el Ministeri de Foment perquè canviés el traçat al seu pas per aquesta ciutat, i finalment s'ha aprovat el projecte inicial sense les modificacions demanades.
Durant la manifestació, els veïns d'Abrera afectats per aquesta infraestructura han manifestat la seva preocupació sobretot pel soroll. Eduard Junyent, de l'associació de veïns.

Eduard Junyent

S'han demanat moltes vegades pantalles acústiques i ningú no ens fa cas. Hi ha moltes coses que fan que la gent estigui en contra del Quart Cinturó.


La campanya contra el Quart Cinturó reuneix més de 250 entitats, que proposen que es potenciï el transport públic i no el privat.

Coincidint amb la manifestació de rebuig, aquests col·lectius han llençat una crida al nou govern tripartit perquè rebutgi aquesta autovia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.