El nou PAV III de la Rambla del Celler s'inaugura aquest diumenge

L'espai està pensat per poder acollir esdeveniments no esportius de la ciutat

Urbanisme

Publicat el 20/des/03 per Ester Castanyer

Aquest diumenge entra en funcionament el nou PAV III de la Rambla del Celler. Amb un espai de més de 5.000 metres quadrats i capacitat per a més de 600 espectadors, aquesta pista completa l'oferta esportiva de la Rambla del Celler i ofereix també un nou espai per a organitzar esdeveniments socials i culturals.

Després de la rehabilitació de l'antic pavelló i la sala escolar, i de la posada en funcionament del Fitness, la inauguració d'aquest pavelló permetrà al nou complex esportiu de la Rambla del Celler funcionar a ple rendiment.

Aquest conjunt d'equipaments, que han costat 14 milions d'euros, són, per a l'alcalde, una important aposta per l'esport de la ciutat.

Lluís Recoder

Tindrem 3 pistes cobertes, dues pistes per fer partits simultanis. Tindrem ara tres pavellons amb cinc pistes i això és molt bo per la ciutat.


El nou PAV III té una superfície de prop de 5.400 metres quadrats, i la pista es pot dividir en espais transversals de manera que permeti fer més d'un partit o un entrenament a la vegada.
D'altra banda, l'espai compta amb la il·luminació i la sonorització adequades per poder acollir també esdeveniments lúdics, socials o culturals de la ciutat, tal i com ha explicat Recoder.

Lluís Recoder

Quan vam construir el pavelló ja el vam pensar per fer altres activitats.


El nou PAV III també compta amb sala d'escalfament, vestuaris per a 4 equips i també pels àrbitres i un marcador electrònic, entre d'altres.

Pel que fa al públic, hi ha unes grades fixes amb capacitat per a 300 espectadors, grades retràctils amb capacitat per a 300 persones més, i existeix la previsió constructiva d'habilitar un altre espai en altell per uns altres 300 espectadors.