La nit del 31 de gener i el 5 de gener es desactivarà el sistema de pilones


  • Comparteix:

Moment de l'entrada en funcionament.

Moment de l'entrada en funcionament.

L'Ajuntament desactivarà les pilones mòbils que s'acaben d'instal.lar als carrers Sort, Gorina, del Carme i Sant Ramon el dia 31 i 5 de gener, a causa del major trànsit de vehicles que registraran les vies per aquestes dates. La mesura vol facilitar el màxim l'adaptació dels veïns al nou sistema de pilones, que s'ha posat en funcionament fa dues setmanes.

El nou sistema, que al llarg de tot l'any s'extendrà a la resta de carrers vianantitzats, suposa un pas més en el Pla del Centre. L'objectiu és limitar el pas de vehicles a exepció dels els veïns o persones amb una plaça de pàrquing que disposen d'una targeta magnètica per desactivar les pilones i accedir als carrers, on poden estacionar el vehicle durant un període de 20 minuts.

Aquest sistema, però, queda anul·lat durant la nit del 31 de desembre i el dia 5 de gener per facilitar el trànsit de vehicles aquest dia. La tinent d'alcalde de Ciutat Sostenible, Mercè Conesa ha explicat que el dia següent es torna a activar el mecanisme:

Mercè Conesa

Els veïns podran estar dins la zona restringida 20 minuts, mentre que els taxis o vehicles d'emergències podran desactivar les pilones amb sistema manual.


Recordem que, de moment, el sistema només s'ha instal·lat als carrers Gorina, Sort, del Carme i Sant Ramon, però que l'objectiu de l'equip de govern és tenir-lo instal·lat a tota la zona de vianants en el termini d'un any. Això suposarà la col·locació d'unes 21 pilones, i un cost de 600.000 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.