La plaça Lluís Millet estarà completament vianantitzada pels volts de Setmana Santa


  • Comparteix:

Imatge de com quedarà finalment la plaça de l'Estació.

Imatge de com quedarà finalment la plaça de l'Estació.

L'Ajuntament preveu tenir enllestides les obres de vianantització del carrer Valldoreix i el pas soterrat i l'arranjament de la plaça Lluís Millet pels volts de Setmana Santa. Així ho ha explicat la tinent d'alcalde de Ciutat Sostenible, Mercè Conesa, que ha afegit que, si no hi ha complicacions de darrera hora, la plaça doctor Galtés estarà acabada en el termini d'un mes.

El projecte de l'eix de vianants continua avançant a bon ritme. Actualment, les obres del primer tram de carrer, a la plaça Doctor Galtés estan a punt de finalitzar, i ja s'han començat també els treballs en el darrer tram del carrer, tocant a la plaça de l'estació.

Segons ha explicat la tinent d'alcalde de Ciutat Sostenible, Mercè Conesa, aquestes obres s'han avançat amb la voluntat de facilitar l'accés als pàrquings privats del carrer Riera.

Mercè Conesa

Estem en un moment d el'obra on podem avançar cap a aquesta darrera fase i així tractarem de forma diferent l'accés al carrer Riera,on hi ha diversos pàrquings.


Conesa ha afegit que, tenint en compte que poden sorgir dificultats que retardin l'obra, les previsions són que tant el carrer Valldoreix com la plaça Lluís Millet i el pas soterrat de vehicles estiguin enllestits pels volts de Setmana Santa.

Mercè Conesa

La nostra instenció seria que per Setmana Santa tota l'operació de la plaça de l'estació, el pas soterrat i el carrer Valldoreix estigui enllestida.


Això vol dir que, en el termini de 4 o 5 mesos, l'eix de vianants que va des de la plaça d'en Coll fins a l'estació estaria totalment acabat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.