La Plataforma per la Defensa de Can Busquets recull 150 signatures més en contra de la urbanització d'aquest sector

La Plataforma té previst ser presents en el ple de dilluns.

Urbanisme

Publicat el 9/feb/04 per Silvia Gonzalez

La Plataforma per la Defensa de Can Busquets es manifestarà de forma silenciosa al ple de dilluns vinent com a mostra de rebuig a la construcció de 64 vivendes en aquesta zona de la Floresta. Aquest diumenge la Plataforma ha instal·lat una taula informativa a la Plaça del Quiosc que ha servit per recollir 150 signatures a favor de la protecció d'aquesta zona boscosa.

Durant el matí de diumenge, la plataforma ha instal·lat una taula al centre de La Floresta on s'ha informat els ciutadans sobre els detalls del procés d'urbanització de Can Busquets. La campanya informativa va acompanyada d'una recollida de signatures que, en la jornada d'ahir, va recollir 150 adhesions.

Unes signatures que s'han d'afegir a les que el col·lectiu porta recollint des de fa uns mesos i que presentaran en el ple del dia 16. Els membres de la plataforma tenen previst manifestar-se de forma silenciosa durant la sessió, aprofitant que ICV presentarà una moció contra l'urbanització de Can Busquets:

Oriol Ribera

Ens posarem una enganxina i manifestarem quina és la postura dels veïns sobre l'urbanització de Can Busquets


D'altra banda, la plataforma ha comentat que CiU i PP encara no s'han entrevistat amb ells, a diferència del PSC, ERC i ICV. L'entitat atribueix això al fet que aquests partits són els responsables, diuen, d'incloure la urbanització de Can Busquets dins la modificació del PGM a la Floresta, que va donar llum verda a aquest procés:

Oriol Ribera

CiU i PP no han dit res fins ara perquè ells van ser qui ho van tirar endavant tot


Un dia abans de la sessió plenària, el dia 15, la plataforma instal·larà una taula informativa a Sant Cugat, en un indret encara per determinar. L'objectiu d'aquesta iniciativa és recollir més signatures i fer extensives les seves reivindicacions més enllà del districte de La Floresta.