Les obres de la rambla de Ribatallada entren a la recta final


  • Comparteix:

Les obres de la rambla de Ribatallada estaran finalitzades, segons la previsió, durant la segona quinzena de novembre. Ho ha anunciat l'alcaldessa, Mercè Conesa, aquest divendres durant la visita que ha fet als treballs d'aquest carrer, juntament amb els del carrer Major a punt de finalitzar i el carrer Hospital, ja enllestits.

L'actuació a la rambla de Ribatallada, que té un cost de 66.000 euros, ha permès obrir una vorera més ampla que comptarà amb un carril per a bicicletes. Conesa ha destacat la millora que suposa per als veïns i recorda el compromís que suposa el manteniment del bon estat de la ciutat.

Mercè Conesa

Fem un passeig que serà molt atractiu per la ciutadania. Els ciutadans valoren el bon estat ciutat però cal ser més exigents.


També s'han visitat els treballs del carrer Hospital, on només queda pendent dur a terme les actuacions relacionades amb l'enllumenat, que aniran a càrrec d'Endesa. En aquesta via s'ha col·locat un nou paviment per situar la calçada a un sol nivell, igual que el carrer Sallés i Escaletes. També s'ha renovat la recollida d'aigües pluvials i residuals, s'ha soterrat el cablejat de les línies elèctriques i de telefonia. L'enllumenat també és nou i té un sistema LED. El cost ha estat de 173.000 euros.

Al carrer Major s'ha instal·lat un nou paviment, s'ha millorat el clavegueram i la xarxa de pluvials, s'han soterrat les línies elèctriques i de telecomunicacions al mateix temps que es renova l'enllumenat i el mobiliari urbà. Per ara, queden per instal·lar les jardineres, les noves lluminàries que comptaran amb sistema de sensors. Els treballs han suposat una inversió de 363.000 euros.

Totes aquestes actuacions s'han iniciat a l'estiu com les del carrer Bonavista, a la Floresta, on s'ha procedit a pavimentar un tram de la via que ha permès millorar el drenatge i les voreres. Tot això, ja acabat, per un cost de 81.000 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.