El parc de Sant Cebrià serà una nova zona verda al febrer de l'any vinent

El futur parc de Sant Cebrià / Foto: Google

Urbanisme

Publicat el 21/nov/13 per Núria Juanico

Sant Cugat tindrà una nova zona verda amb el parc de Sant Cebrià, que s'ubicarà entre l'avinguda de Bilbao, el passeig Olabarria i el carrer de Miranda del Vallès. Es tracta d'una parcel·la de 9.000 metres quadrats que començarà a adequar-se a principis de desembre i que l'Ajuntament preveu inaugurar al febrer.

El parc se situarà sobre un tram soterrat dels Túnels de Vallvidrera, en una parcel·la que actualment és un descampat. Les obres d'adequació consistiran a restaurar l'espai per convertir-lo en una zona verda formada per prats, plantacions d'arbres i mobiliari de passeig. També es facilitarà l'accés al parc amb un camí rústic i s'instal·laran pilones de fusta al voltant de la parcel·la per evitar així l'entrada de vehicles.

El regidor de Polítiques Mediambientals, Joan Puigdomènech, ha explicat que es triaran espècies autòctones per omplir l'espai amb la intenció de mantenir la continuïtat amb l'entorn i també evitar que es disparin els costos de manteniment.

Joan Puigdomènenchh

Hi col·locarem una extensió de gespa verda tipus prats que s'autoregula durant l'any. A banda, hi haurà arbustos i algun arbre propi de la zona.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'actuació té un cost de més de 65.000 euros i va a càrrec de l'empresa Talio S.A.