Urbanisme busca mesures per reduir les quotes del Pla de Millora a Can Borrull


Temes relacionats

Can Borrull alça la veu per reclamar menys quotes i més informació del Pla de Millora (10/abr/14)

Els veïns de Can Borrull carreguen contra el Pla de Millora que legalitza el barri (28/feb/14)

Can Borrull millorarà les voreres i la riera, i sanejarà la zona (17/feb/14)

Urbanisme garanteix un cost 'assumible' per als veïns en la millora de Can Borrull (18/set/13)


  • Comparteix:

Casajoana, a l'últim consell de barri de la Floresta

Casajoana, a l'últim consell de barri de la Floresta

El regidor d'Urbanisme i Obres ha anunciat que l'Ajuntament està cercant vies 'complementàries' per rebaixar les quotes veïnals del Pla de Millora de Can Borrull, en què els afectats han d'abonar entre 530.000 i 672.000 euros. Pere Casajoana ha lamentat que els residents es queixin de tenir poca informació del pla i ha atribuït les reiterades crítiques a l'actitud oportunista d''alguns partits' que instrumentalitzen els veïns.

Cugat.cat va recollir fa uns dies l'opinió de les tres associacions veïnals de Can Borrull que es queixaven de disposar de poca informació del Pla de Millora Urbana del barri i de les 'elevades' quotes que han d'abonar. Sobre el tema econòmic, el regidor d'Obres i Urbanisme, Pere Casajoana, ha avançat que, a banda de facilitar en vuit anys el pagament de les quotes, el consistori està buscant vies alternatives per disminuir les quantitats a pagar pels veïns.

Pere Casajoana

Això no treu que busquem vies complementàries d'ajut per rebaixar les quotes. Tenim un parell d'actuacions que farem públiques quan estiguin concretades.


Amb relació a les queixes de manca d'informació, Casajoana ha dit que els veïns afectats estan convocats individualment a reunions amb tècnics de l'Ajuntament perquè coneguin de forma detallada el seu cas. El regidor ha afegit que cada propietari sap ja quina quantitat aproximada ha d'abonar.

El titular d'Urbanisme i Obres també ha atribuït a l'actitud oportunista d''alguns partits' les reiterades crítiques veïnals que està rebent el Pla de Millora Urbana.

Actualment, l'inici de les obres està a l'espera que els veïns afectats per la riera i la carretera de Vallvidrera cedeixin voluntàriament part dels seus terrenys perquè la Diputació pugui fer voreres a la calçada. Les entitats, però, consideren que abans necessiten saber si els metres de cessió són dos, com volen el veïns, o quatre com, diuen, requereix la Diputació per temes de seguretat.

Amb relació a aquest tema, Casajoana ha refermat el seu compromís públic, que consta al document de cessió, que els metres a cedir són dos. El regidor ha argumentat que la cessió de quatre metres només és per a obra nova, una tipologia d'habitatge que no es troba en aquest pla de millora.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.