Valldoreix farà un reconeixement pòstum a Mercè Diogène


  • Comparteix:

Valldoreix atorgarà un reconeixement pòstum a l'artista valldoreixenca, Mercè Diogène, tal com ha avançat el president de l'EMD, Josep Puig, a Cugat.cat. Puig ha explicat que l'equip de govern ja tenia en ment fer aquest reconeixement ciutadà i que ara estudiarà quina és la millor manera perquè el territori recordi la contribució de l'artista, de qui el president ha destacat la seva vàlua personal.

Dedicar a Mercè Diogène un reconeixement de Valldoreix que perduri en el temps ja era una idea que mastegava el govern del territori, segons ha avançat a Cugat.cat, el seu president. Josep Puig ha remarcat la vàlua com a persona de l'artista i la seva contribució a Valldoreix, on Diogène va viure 60 anys.

Josep Puig

És una pèrdua no només com a artista sinó com a persona, perquè era increïble. Això ho reflectien els seus quadres.

De fet, una exposició de l'EMD va ser l'encarregada al gener de tancar l'homenatge ciutadà a l'artista, després d'un seguit de mostres a la ciutat. 'Mercè Diogène. 90 anys de creativitat' va ser qualificada per la mateixa artista com una de les exposicions més modestes de la seva carrera.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.