El Ceset aconsegueix imposar la seva llei al pav 1 i supera la UE Sant Cugat


  • Comparteix:

El conjunt masculí de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) sucumbeix a les armes del Ceset de Santa Eugènia de Ter i cau (66-86) en l'últim partit com a local enguany. El partit, corresponent a la 12a jornada de competició al grup 1 de Copa Catalunya, ha estat de molts contactes i alta tensió, amb queixes als àrbitres per part de tots dos equips i, fins i tot, amb una petita picabaralla. Els santcugatencs tancaran l'any la jornada que ve a domicili.

La UESC sabia quines eren les armes del Ceset que li podien fer mal, i precisament ha estat en aquestes situacions on ha patit més. Els gironins han gaudit de segones i terceres opcions fruit de la càrrega en el rebot ofensiu, han sabut trobar avantatges del joc mòbil de la seva línia exterior i ha impedit que la UESC elaborés opcions amb els seus homes interiors.

L'inici ja ha estat premonitori, amb un parcial de 0 a 8 que ha col·locat els visitants per davant en el marcador i ja no han cedit en la seva superioritat. Malgrat que els de Marc Guillem han començat a trobar algunes possibilitats a cistella, sobretot per l'activitat de Sergi Balagué, el millor del seu equip aquesta jornada amb 25 punts, un nou parcial gironí ha tornat a posar terra per mig.

La màxima expressió del joc del Ceset era Lamin Sima, que ha acabat amb 27 punts i ha posat en seriosos problemes els santcugatencs des de diferents situacions. Tot plegat, amb constants accions arbitrals protestades per tots dos equips.

El joc s'ha tensat i al segon quart hi ha hagut una picabaralla, que ha acabat de descentrar els locals. Al tercer quart Sima ha anotat tres triples pràcticament seguits per col·locar el seu equip 20 punts per sobre, i tot que la UESC no s'ha rendit i ha arribat a retallar distàncies fins situar-se a 12, el darrer període ha estat un tràmit per acabar de signar el triomf visitants.

L'entrenador de la UESC, Marc Guillem, admetia al final del matx que el seu equip ha marxat del partit i que cal aprendre d'aquests errors per guanyar a equips d'aquest nivell.

Marc Guillem

El què no pot ser és que marxem del partit després de la tangana. Però n'hem d'aprendre si volem guanyar a equips d'aquest nivell.

Amb aquest resultat els de Guillem ja no tenen opcions de ser a la Copa Federació, i el cap de setmana que ve tanquen l'any a la pista del CB Castellar.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.