Sant Cugat es bolca un any més en 'La Marató de TV3'


  • Comparteix:

Sant Cugat s'ha bolcat un any més en 'La Marató de TV3' amb una vintena d'activitats que, durant tot el cap de setmana, han recaptat diners i han conscienciat a la ciutadania sobre les malalties del cor. Concerts, activitats esportives, espectacles i una encesa de fanalets han unit diversió i solidaritat amb propostes d'una quinzena d'entitats, escoles, clubs esportius i empreses de la ciutat.

La solidaritat santcugatenca s'ha posat de manifest durant tot aquest cap de setmana. Entitats com l'Ateneu i la Fundació Itineràrium, associacions esportives com el Club Tennis Sant Cugat i el Club Rugby Sant Cugat, empreses com Accenture i entitats de salut com l'Idcsalud Hospital General de Catalunya s'han sumat a 'La Marató de TV3' amb iniciatives diverses. La programació d'enguany ha engrescat públic de totes les edats i ha permès recaptar diners, però també fomentar la vida saludable per prevenir incidents del cor, com han explicat els organitzadors d'algunes activitats.

Organitzadors

Hi ha moltes activitats per fer i gent que ha col·laborat. / Com a mínim serveix per conscienciar, això és un primer pas. / En aquesta cursa participen per contribuir a 'La Marató de TV3'.

La ciutat ha posat el seu gra de sorra a la iniciativa, com també Valldoreix, que ha acollit la cursa Sumant Capacitats. D'aquesta manera, Sant Cugat ha tornat a demostrar que no es queda enrere en termes de solidaritat i que la seva implicació s'evidencia cada dia, tal com ha dit l'alcaldessa, Mercè Conesa.

Mercè Conesa

Contínuament tenim moltes activitats que ens fan assegurar que Sant Cugat és una ciutat solidària cada dia de l'any.

Durant els propers dies, 'La Marató de TV3' seguirà recaptant fons per a l'edició d'enguany.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.