El projecte de promoció musical 'Wavier' guanya l'edició 2015 del Yuzz Sant Cugat


  • Comparteix:

La cinquena edició del programa de formació i assessorament de joves emprenedors Yuzz ha premiat el projecte 'Wavier', una iniciativa de micromecenatge que permet portar els cantants i els grups de música més demandats a la teva ciutat. Aquest primer guardó suposa una estada gratuïta d'un any a EsadeCreapolis i un viatge a Silicon Valley, a més de tenir l'opció d'anar a la final estatal de Yuzz i optar a un dels tres premis dotats en 30.000, 20.000 i 10.000 euros. Des que aquesta iniciativa es desenvolupa a Sant Cugat, 16 dels projectes que s'hi han presentat s'han mantingut dempeus i generen 80 llocs de treball, dels quals 62 són directes i 18 indirectes.

El creador del projecte guanyador, Jorge Gómez-Lechón, ha assegurat que participar al Yuzz li ha permès aprendre molt i ha explicat que aprofitarà al màxim el viatge a Silicon Valley per buscar noves oportunitats.

Jorge Gómez-Lechón

L'experiència del Yuzz m'ha ajudat i he après molt. Donaré el màxim de mi en el viatge a Silicon Valley i cercaré noves oportunitats.

La iniciativa, en un acte aquest dilluns a la sala de plens de l'ajuntament presidit pel tinent d'alcalde d'Economia, Empresa, Ocupació i Recursos Humans, Carles Brugarolas, també ha reconegut amb el segon premi el projecte 'Yeyehelp', una plataforma de consum col·laboratiu per oferir serveis a la gent gran. Els responsables del projecte, Carlos Manuel Guaman i Ismael Rodríguez, han guanyat una estada d'un any gratuïta al SC Trade Center.

El tercer premi, que consisteix en una estada gratuïta d'un any al Vita Entrepreneurship Center, ha recaigut en el projecte 'Eficook', una eina de fidelització de clients per a supermercats a través d'una aplicació desenvolupada per Pol Samuel Mas.

El tinent d'alcalde d'Empresa, Carles Brugarolas, ha posat en valor la incidència en creació de llocs de treball que té el Yuzz i ha subratllat el creixement del programa.

Carles Brugarolas

Veure que hi ha més de 60 llocs de treball fruit del programa Yuzz és una satisfacció. Cada any anem millorant i s'hi presenten més projectes.

Més enllà de premiar els tres guanyadors, l'acte d'aquest dilluns també ha reconegut amb uns diplomes la participació de sis projectes més en l'edició del Yuzz Sant Cugat d'enguany.

El programa d'emprenedoria Yuzz
El programa Yuzz té com a objectiu formar i assessorar joves d'entre 18 i 30 anys amb projectes amb base tecnològica. La iniciativa està impulsada pel Centro Internacional Santander Emprendimiento (CISE) i té el suport de l'Ajuntament i la col·laboració del SC Trade Center, EsadeCreapolis i Sant Cugat Comerç (StC), entre altres entitats i organitzacions.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.