El públic de Sant Cugat embogeix amb el concert de Miki Núñez, el primer de la gira 'Iceberg'


  • Comparteix:

El cantant Miki Núñez ha captivat aquest dissabte el públic de Sant Cugat en un concert amb entrades exhaurides al Teatre-Auditori. Després de mesos d'aturada, l'artista de Terrassa, ex-concursant d'Operación Triunfo i finalista d'Eurovisió ha tornat a pujar a un escenari i ho ha fet per donar el tret de sortida a la seva nova gira, 'Tour Iceberg 2021'. El públic santcugatenc ha gaudit de les seves cançons que fusionen el pop-rock i la influència de mítics grups dels 2000 i ha embogit amb els èxits del cantant com 'Me vale', 'Viento y vida', 'La Venda' i 'Escriurem'.

L'espectacle ha omplert l'equipament cultural de música i bon rotllo amb les cançons enèrgiques i optimistes que caracteritzen Miki Núñez. 'Iceberg', el seu segon àlbum, va sortir a la llum el passat novembre després de ser creat en plena pandèmia. Aquest dissabte, el cantant terrassenc ha engegat la seva gira per presentar el disc i repassar, també, algunes de les cançons el primer àlbum, 'Amuza'. Una gira que, fins al juliol, recorrerà diverses ciutats de Catalunya.

'Icebrerg' és "l'evolució", com explica l'artista en declaracions a Cugat Mèdia. Miki Núñez compara els seus discs amb ell mateix i el seu germà: "jo sóc 'Amuza' i el meu germà, que és la versió millorada a qui li surt tot bé, és 'Iceberg'". Un segon disc en què el cantant "s'ha atrevit a fer més pop-rock".

Sense comptar una col·laboració de Miki Núñez amb el grup Arnau Griso, aquesta era la primera vegada que l'artista pujava a l'escenari santcugatenc. No ha amagat els "nervis" de tornar a pujar a un escenar, però també s'ha sentit amb "moltes ganes" de fer-ho i "demostrar que la cultura és segura". En aquest sentit, el cantant terrassenc assegura que és difícil que els artistes es puguin "acostumar" a aquesta situació a teatre, sales de concert i altres; però "sí que s'adaptaran". Tot i que no pot veure "si s'ho estan passant bé" per l'ús de mascaretes, afirma que ell "dona el doble" a dalt de l'escenari, la part del públic i la seva.

L'espectacle s'ha programat en col·laboració al Consell de Joves 13/16, òrgan consultiu i de participació on els joves i les joves estudiants d'ESO de Sant Cugat poden expressar les seves idees i opinions i proposar accions concretes per transformar la ciutat.

Miki Núñez

Aquest nou disc és l'evolució. 'Amuza' va ser un disc que es va fer molt ràpid, obviament és jo, és com el meu primer fill. Sempre ho comparo: jo sóc 'Amuza' i el meu germà, que és la versió millorada a qui li surt tot bé, és 'Iceberg'. Un disc que potser és més pop-rock, però perquè m'he atrevit a fer-ho, no és que jo no ho fes quan vaig gravar 'Amuza'.

Miki Núñez

És un desastre dins del que cap. No ens acostumarem, però sí que ens adaptarem. No els hi veig la cara, no sé si estan cantant, somrient o si s'ho estan passant, ja que no ballen perquè han d'estar asseguts, però com a mínim els fem. Jo dono el doble, el que hauria de donar el públic i el que he de donar jo a l'escenari.


about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.