El Grup Mediterrània estrena 'Tornem a Ballar', de manera presencial i amb públic


  • Comparteix:

'Tornem a Ballar' és el primer espectacle post pandèmia del Grup Mediterrània i que ha servit perquè el públic tornés a vibrar de la dansa tradicional catalana aquest diumenge al Casal de Mira-sol. L'espectacle, de 50 minuts de durada, ha permès veure els balladors i balladores a sobre de l'escenari amb diferents representacions i respectant les mesures anti-covid. Una setantena d'assistents han gaudit de l'espectacle presidit per l'alcaldessa, Mireia Ingla, acompanyada de la regidora de Cultura, Esther Madrona, i de la regidora de Ciutadania, Gemma Aristoy.

El Casal de Mira-sol ha obert portes perquè el Grup Mediterrània exhibís la feina feta durant aquest any i mig sense actuar per culpa de la pandèmia. Els balladors i balladores han exhibit talent sobre l'escenari amb tot tipus de coreografies. La primera actuació, Divertiments, és una síntesi de tres danses catalanes ballades per Festa Major i Carnaval.

Els balladors i balladores han hagut d'actuar amb mascareta i complint tots els requisits sanitaris. L'habilitat i els moviments han deixat el bon estat de forma i els assajos constants que s'han fet, tot i el coronavirus.

Vilanesca i Aires de Terra Alta, entre d'altres, s'han representat sobre l'escenari. Un retorn esperat amb el públic.

@119476-->

tall#tam0745

about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.