Continua la lluita dels interins de l'Ajuntament de Sant Cugat per aconseguir la fixesa contractual


  • Comparteix:

Els interins de l'Ajuntament de Sant Cugat han recorregut la ciutat en una marxa lenta, amb cotxes i bicicletes, per reclamar contractes fixes a l'administració. La caravana, d'una seixantena de vehicles, ha sortit des de l'estació de Renfe, ha recorregut els carrers més cèntrics i ha finalitzat a la plaça d'Octavià, on s'ha llegit un manifest.

A l'Ajuntament de Sant Cugat, 450 treballadors, un 60% de la plantilla, són interins o tenen contractes temporals. De fet, alguns fa fins a 25 anys que no disposen de contractes fixes. No és la primera vegada que protesten per aquesta situació.

Els interins es queixen de la precarietat, la inseguretat i la desigualtat que genera la feina temporal a l'administració. Aquest tipus de contractes signifiquen que poden ser acomiadats en qualsevol moment i sense rebre cap indemnització. El col·lectiu més afectat és el de dones, ja que el 70% de les empleades municipals són temporals, segons els manifestants.

Una portaveu del col·lectiu d'interins, Ana Domínguez, remarca que "els ciutadans i ciutadanes d'aquest país han de ser conscients que amb els seus impostos s'estan pagant contractes amb frau de llei".

La marxa ha començat a les 12 h del migdia a l'estació de Renfe, ha recorregut els carrers del centre de la ciutat i ha finalitzat al carrer Castellví a la 13 h. La protesta ha conclòs amb la lectura d'un manifest que ha reunit prop d'un centenar de persones a la plaça Octavià. Tota la manifestació s'ha desenvolupat sense cap incident.

Ana Domínguez

S'estan pagant contractes amb frau de llei.






about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.