Puigneró demana abandonar les posicions 'maximalistes' amb el futur parc urbà a l'antic camp de golf de Can Sant Joan


  • Comparteix:

Com serà el parc urbà de l'antic camp de golf de Can Sant Joan? Quins usos tindran les 20 hectàrees que no seran corredor verd? Qui es farà càrrec del manteniment d'aquest futur pulmó verd? Totes aquestes preguntes es començaran a resoldre a partir del mes de febrer, quan hi haurà la primera reunió de l'Incasòl, propietari dels terrenys, amb els ajuntaments de Sant Cugat i Rubí i la plataforma Reconvertim el Camp de Golf. Així ho ha anunciat el vicepresident del Govern i conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró, en una entrevista a Cugat Mèdia. Puigneró, a més, ha aprofitat per llançar un missatge a totes les parts: 'S'han d'abandonar les posicions maximalistes'.

El vicepresident ha volgut deixar clar que a l'antic camp de golf de Can Sant Joan, "on podíem haver fet una altra cosa, hem cregut convenient que un pulmó verd és la millor opció". Per això demana flexibilitat a totes les parts que s'arremanguin i no se'n desentenguin per arribar un consens sobre els usos i, sobretot, sobre el repartiment dels costos. I ha insistit que aquest espai de 80 hectàrees "podia haver acabat d'una altra manera, però entre tots hem decidit un parc urbà, i aquesta decisió ha de ser sostenible econòmicament".

RECUPERA L'ENTREVISTA SENCERA A JORDI PUIGNERÓ

Jordi Puigneró

Això ha de ser un parc urbà, i ara hem de decidir quin tipus de parc i els usos més concrets. Espero que totes les parts posin de la seva part per fer un projecte de consens

Jordi Puigneró

S'haurà de parlar de la gestio del parc, qui i com se'n farà càrrec. Espero que els ajuntament que han sigut favorables a la proposta que hem fet de corredor verd
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.