El camp de golf i els Tres Tombs, a la tertúlia política 'El Gall del Monestir'


  • Comparteix:

A la tertúlia política de Cugat Mèdia 'El Gall del Monestir' d'aquest dimecres s'ha valorat l'entrevista que el vicepresident del Govern, Jordi Puigneró, va donar a aquest mitjà la setmana passada. Per un costat tots els partits han celebrat l'anunci que aquest 2022 començaran les obres per arranjar la connexió amb Rubí per sota l'autopista, però també l'inici de les reunions per definir el futur ús de l'antic camp de golf de Can Sant Joan. Un altre dels temes que s'ha tractat és la nova rua dels Tres Tombs amb el protocol de benestar animal, així com la polèmica pacificació del carrer Joan Oliver.

Escolta-ho

Han participat en la tertúlia Josep Maria Vallès, regidor de Junts per Sant Cugat; Francesc Carol, regidor d’Esquerra Republicana; Jose Gallardo, regidor del Partit dels Socialistes; Sergio Blázquez, regidor de Ciutadans; i Marco Simarro, regidor de la CUP.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.