La Nit dels Museus obre de bat a bat diferents centres culturals de Sant Cugat


  • Comparteix:

Sant Cugat s'ha adherit a la Nit dels Museus, que ha servit per veure centres culturals fora del seu horari habitual. El Museu del Monestir, la Casa Museu Cal Gerrer, el Museu del Còmic i el Centre d'Art Maristany han obert portes de les 19 h fins a les 22 h d'aquest dissabte. 'El poder dels museus' ha estat el lema escollit per ressaltar la tasca cultural d'aquests espais, en una iniciativa especialment participada.

La vetllada s'ha tancat amb el 'Concert Al-Majnún. La Petjada Andalusina' on s'han interpretat peces inspirades en el món d'al-Àndalus i algunes cançons tradicionals andalusines interpretades sota nous prismes.

La tinenta d'alcaldia de Cultura, Esther Madrona, ha ressaltat el paper de la cultura a Sant Cugat. En aquest sentit, ha posat en valor la Nit dels Museus com "una manera de potenciar la cultura".

Esther Madrona

La Nit dels Museus és una manera de potenciar la cultura.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.