L'Olímpyc Floresta s'acomiada de Can Llobet amb una derrota davant el Solsona


  • Comparteix:

L'Olímpyc Floresta perd (2-5) davant el Solsona a la penúltima jornada del grup 2 de la Tercera Divisió de futbol sala. Els florestans han vist com els lleidatans han remuntat el gol inicial dels florestans al primer temps i trenquen una ratxa de tres victòries consecutives. El conjunt entrenat per Nico tancarà la temporada a la pista del Salou, segon classificat, i lluitarà per certificar la sisena posició final.

Partit amb dues parts ben diferenciades i amb un Olímpyc dominador en el primer temps que no ha materialitzat les ocasions de gol. Tot i així, Enric Pallé ha posat l'1 a 0 per als florestants abans de marxar al descans. A la represa, festival de gols. Tot ha succeït a falta d'un quart d'hora per acabar el matx.

El visitant Miquel Mujal ha empatat al minut 23 del segon temps i em gairebé tres minuts, Serafí Magin, Eliseu Ribalta i novament Miquel Mujal han marcat tres dianes que han posat l'1 a 4 a favor del Solsona. De nou, el florestà Enric Pallé ha marcat el 2 a 4 posant emoció als darrers tres minuts de joc.

El visitant Miquel Mujal ha fet el 2 a 5 defnitiu i ha completat el seu hat trick.



about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.