El Sindicat de Llogateres es conjura perquè el desnonament d'Oceà Glacial no quedi 'impune'


  • Comparteix:

El Sindicat de Llogateres ha mobilitzat prop d'una vuitantena de persones per mostrar el rebuig al desnonament a les llogateres d'un habitatge del carrer de l'Oceà Glacial, que s'ha executat aquest dimecres al matí. El col·lectiu ha fet responsables del llançament a la propietat, als Mossos d'Esquadra, al jutge i també a la Generalitat i ha posat de manifest el compromís perquè aquests fets no quedin 'impunes'. Tot plegat ho han expressat en una protesta que ha recorregut el centre de Sant Cugat des de la plaça de Lluís Millet fins a la d'Octavià.



Des del Sindicat de Llogateres, Mariona Bota ha manifestat des del col·lectiu són "fortes", però ho han de ser més "per tornar tots i cadascun dels cops que hem rebut i rebrem". L'activista ha fet un advertiment: "Algun dia guanyarem i ho pagaran ben car".

Mariona Bota

Som fortes i ho hem de ser més per tornar tots i cada un dels cops que hem rebut i rebrem. Amb cada desnonament ens ataquen a totes. Algun dia guanyarem i ho pagaran ben car.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.