Un Futbol Sala Sant Cugat femení tou en defensa cau davant un efectiu Vallirana


  • Comparteix:

L'equip femení del Futbol Sala Sant Cugat ha perdut (3-4) davant el Vallirana a la jornada 5 de la Divisió d'Honor, màxima categoria catalana. Les santcugatenques sempre han anat per darrere en el marcador i han arribat al descans amb empat (1-1). A la represa, les visitants s'han aprofitat de les errades defensives de les de Manel Muñoz per endur-se un partit amb moltes ocasions en el tram final. Les vermell-i-negres visiten la propera jornada la pista del Sabadell, cuer del grup.

El partit ha començat amb una bona ocasió de les locals que no han trobat el camí del gol per ben poc. La resposta no s'ha fet esperar i el Vallirana ha enviat una pilota al pal. El setge visitant ha continuat amb una bona acció ofensiva de les del Baix Llobregat que s'han topat amb la portera local. El SantCu també ha gaudit d'una doble ocasió sense encert final.

Sonia Brualla al minut 12 amb un xut sorprenent ha posat el 0 a 1, però tres minuts més tard, la capitana Chiki ha igualat el matx. A la represa, gol visitant d'Elia Vinyes i ràpida resposta de Laura Botifoll que establia les taules al marcador. Els darrers sis minuts han fet mal a les santcugatenques amb errades greus defensives. Marta Vázquez, de doble penal molt ben executat, i Clara Segado, un minut després, han posat un 2 a 4 ampli, a falta de cinc minuts per al final.

El SantCu desesperat s'ha posat a jugar de cinc i ha retallat diferències amb diana de Mariona Vila. Emoció final, però els punts ha volat de Sant Cugat cap a Vallirana. Les santcugatenques, nouvingudes a la categoria, sumen un balanç d'un triomf, un empat i tres derrotes.




about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.