Golejada del Futbol Sala Sant Cugat femení per obrir una escletxa amb el descens

L'equip femení del Futbol Sala Sant Cugat goleja (6-2) el Sant Andreu a la jornada 10 de la Divisió d'Honor i s'allunya a sis punts de la zona de descens. Les vermell-i-negres han evitat qualsevol dubte amb una segona part de màxima efectivitat de cara a porteria i sumen el primer triomf com a locals de la temporada. Les de Manel Muñoz ocupen la novena plaça amb 11 punts i la propera jornada, d'aquí a 15 dies, quan visitaran la pista de l'Industrias Santa Coloma, sisè.

Ben aviat el Futbol Sala Sant Cugat ha deixat clares les seves intencions amb una pilota al pal només iniciar-se el matx. A la jugada següent, gol de Laura Botifoll que obria el marcador. Monòleg vermell-i-negre amb ocasions molt clares i un segon pal que ha evitat la diana vermell-i-negra. Només la falta d'encert ha privat les santcugatenques de marxar al descans amb un resultat d'escàndol.

A la represa, només iniciar-se el segon temps, Alba Laguna ha posat el 2 a 0. La tranquil·litat ha durat ben poc quan la visitant Ariadna Sevillano ha establert el 2 a 1. Les vermell-i-negres han demostrat efectivitat i en un sol minut Anna Domingo i Sandra Gervilla han posat l'autoritari 4 a 1. Lluny de relaxar-se, les de Manel Muñoz han cercat porteria rival i Mariona Vila ha fet el cinquè. El Sant Andreu ha utilitzat la portera-jugadora i Laia Goméz ha posat el 5 a 2. Anna Domingo, a les acaballes del matx, ha certificat el sisè des del seu propi camp.