La llibreria El Celler de Llibres es prepara per obrir dilluns a l'avinguda Cerdanyola


  • Comparteix:

Els prestatges d'El Celler de Llibres s'han buidat per omplir-ne uns altres. La llibreria s'ha traslladat aquest dissabte de la rambla del Celler al número 14 de l'avinguda Cerdanyola, i ho han fet amb l'ajuda de clients que fent caixes i carregant una furgoneta han volgut col·laborar en la mudança. El propietari de la llibreria, Pablo Giménez, ha explicat que el trasllat ve motivat per raons econòmiques, ja que el lloguer del local 'era molt alt' i han hagut de 'buscar una alternativa per no haver de tancar'.

Igualment, el llibreter s'ha mostrat optimista de cara a aquesta nova etapa del negoci: "Ens fa molta molta molta il·lusió, de veritat, el barri. Coneixem molt bé la zona de l'avinguda Cerdanyola, perquè de fet és on la meva parella i jo vam anar a viure quan ens vam casar. Ens agrada moltíssim i és una mica com tornar al barri". "I tindrem una llibreria allà, perquè no n'hi havia cap", ha apuntat.

A banda, ha comentat que malgrat que deixen la rambla del Celler, la botiga mantindrà el nom. "Un celler és un lloc on es guarda vi. Nosaltres creiem que els llibres són com el bon vi, que amb els anys milloren. Doncs continuem sent El Celler de Llibres, per què no?", ha conclòs Giménez. Serà, doncs, a partir de dilluns que la Maria i el Pablo esperaran els amants dels llibres de Sant Cugat a l'avinguda Cerdanyola.

Pablo Giménez

Ens fa molta molta molta il·lusió, de veritat, el barri. Coneixem molt bé la zona de l'avinguda Cerdanyola; de fet és on la meva parella i jo vam anar a viure quan ens vam casar. Ens agrada moltíssim i és una mica com tornar al barri. I tenir una llibreria allà, perquè no n'hi havia cap.

Pablo Giménez

Un celler és normalment un lloc on es guarda vi. Nosaltres creiem que els llibres són com el bon vi, que amb els anys milloren. Doncs continuem sent El Celler de Llibres, per què no?








about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.