Vins naturals i escumosos ancestrals

Oleguer Martí, de Vins Noè, explica les principals característiques d'uns i altres

-->
Enllaç copiat al clipboard

Carme Reverte

Amant de la ràdio, els esports i la informació km 0. M'apassiona la conversa de prop i cara a cara. Em fascina conèixer persones, descobrir llocs i el que es cuina. Visca l'autenticitat!

Llegir-ne més

Amant de la ràdio, els esports i la informació km 0. M'apassiona la conversa de prop i cara a cara. Em fascina conèixer persones, descobrir llocs i el que es cuina. Visca l'autenticitat!

Llegir-ne més
17/06/20 a les 06:00h
 |  1 minut de lectura
Secció: Podcast

Cada cop es veuen més als mercats. Són els vins naturals, que busquen minimitzar la intervenció en el procés d’elaboració. Els vins escumosos ancestrals són els que completen la fermentació en l’ampolla. Oleguer Martí, de Vins Noè, ha passat pel ‘Sant Cugat a fons’ per parlar de les característiques d’aquests tipus de vins.

Escolta-ho