L’origen de la ratafia, la poesia d’Antònia Vicens i els castells, protagonistes de l”Anell al Dit’

L’origen de la ratafia, la poesia d’Antònia Vicens i els castells, protagonistes de l”Anell al Dit’

Tres alumnes del Servei Local de Català de Sant Cugat ofereixen una secció sobre llengua i cultura catalana al magazín 'Faves comptades'

17/06/25 a les 13:11h

El magazín ‘Faves comptades’ ha acollit una nova edició de la secció l”Anell al Dit’, dedicada a la llengua i cultura catalanes. Tres alumnes del nivell Suficiència 1 del Servei Local de Català de Sant Cugat ens porten un recorregut fascinant pel lèxic català. A més de revelar l’origen etimològic de paraules com rafatia i xibeca, els estudiants ofereixen recomanacions poètiques, proposen un qüestionari per descobrir quin coneixement es té del món casteller i ajuden l’audiència a evitar errors habituals en català. Ximena Ruiz, Joanne Leim i Anna Hidalga.

L'anell al dit

'L'Anell al Dit' ofereix cada mes un tast de coneixements sobre la llengua catalana amb el Servei Local de Català de Sant Cugat

El Servei Local de Català i Cugat Mèdia aposten a 'L'anell al dit' per fer arribar la llengua catalana a tots els àmbits. Descobreix tots els secrets i curiositats de la nostra llengua d'una manera entretinguda.