LA TERTÚLIA POLÍTICA

DIMECRES A LES 9.15, AL 91.5 FM
Resultats Eleccions Espanyoles 10-N

Resultats Eleccions Espanyoles 10-N

La tertúlia política de Cugat Mèdia s'ha avançat aquesta setmana amb motiu de les eleccions espanyoles d'aquest diumenge. Els representants dels partits que han obtingut escons al Congrés han analitzat els resultats dels comicis, tant en l'àmbit català i estatal com a Sant Cugat. Ciutadans i Vox finalment no han participat, tot i estar convidats pel mitjà.

Data: 11/nov/19

L'entrada del Sindicat de Llogateres al Consell d'Administració de Promusa

L'entrada del Sindicat de Llogateres al Consell d'Administració de Promusa

L'entrada del Sindicat de Llogateres al Consell d'Administració de Promusa ha centrat la tertúlia política de Cugat Mèdia d'aquest dijous. Tots els partits han aplaudit la mesura tot i que l'oposició -Junts per Sant Cugat i Cs- estan molt pendents de quines noves passes fa l'empresa pública d'habitatge. L'espai es pot seguir cada dimecres a partir d'un quart de deu del matí a través del 91.5 FM i al web de Cugat.cat.

Data: 30/oct/19

La proposta d'incrementar l'IBI

La proposta d'incrementar l'IBI

La proposta de l'equip de govern d'incrementar l'IBI un 2,9% per fer front a la previsió de despesa i d'inversió ha centrat la tertúlia política d'aquest dimecres a Cugat Mèdia. Els partits de l'oposició -Junts per Sant Cugat i Ciutadans- han estat molt crítics i han contraposat les seves idees amb ERC-MES, el PSC i la CUP-PC. L'espai es pot seguir cada dimecres a partir d'un quart de deu del matí a través del 91.5 FM i al web de Cugat.cat.

Data: 23/oct/19

La sentència del procés

La sentència del procés

La sentència del Tribunal Suprem contra el procés independentista i els seus líders, entre ells el santcugatenc Raül Romeva, ha centrat tota la tertúlia política de Cugat Mèdia d'aquest dimecres. Durant la tertúlia radiofònica se n'ha parlat també del ple extraordinari que s'ha celebrat aquest dimarts per demanar l'amnistia dels 'presos polítics'. L'espai es pot seguir cada dimecres a partir d'un quart de deu del matí a través del 91.5 FM i al web de Cugat.cat.

Data: 16/oct/19

El desallotjament de La Xesca

El desallotjament de La Xesca

L'imminent desallotjament de La Xesca, després que s'hagi signat un decret d'alcaldia per raons de seguretat, ha centrat la part final de la tertúlia política de Cugat Mèdia d'aquesta setmana. Els cinc partits amb representació a l'Ajuntament tenen punts de vista diferents sobre l'okupació, l'activitat que es feia i l'estat de l'edifici. Al principi de la tertúlia també s'ha parlat del fet que Sant Cugat ha perdut habitants per segon any consecutiu cap a la resta de Catalunya. L'espai es pot seguir cada dimecres a partir d'un quart de deu del matí a través del 91.5 FM i al web de Cugat.cat.

Data: 9/oct/19

Els delictes per lesions a les zones d'oci de Sant Cugat

Els delictes per lesions a les zones d'oci de Sant Cugat

Les últimes dades sobre els delictes de lesions a Sant Cugat, sobretot, produïdes en zones d'oci de la ciutat han centrat part de la tertúlia política de Cugat Mèdia d'aquesta setmana. Tots els representants polítics han coincidit en la necessitat de canviar el model d'oci per als joves i a no criminalitzar aquest col·lectiu. Al final de la tertúlia també s'ha parlat del segon aniversari de l'1 d'octubre. L'espai es pot seguir cada dimecres a partir d'un quart de deu del matí a través del 91.5 FM i al web de Cugat.cat.

Data: 2/oct/19

Les dades sobre robatoris a Sant Cugat

Les dades sobre robatoris a Sant Cugat

Les últimes dades sobre robatoris amb força a domicili a Sant Cugat han centrat part de la tertúlia política de Cugat Mèdia d'aquesta setmana. Tots els representants polítics han valorat les dades i han coincidit en la necessitat d'ampliar la plantilla de la Policia Local i no abaixar la guàrdia per continuar reduint les dades. Al principi de la tertúlia també s'ha aprofitat per parlar dels primers 100 dies del nou govern municipal. L'espai es pot seguir cada dimecres a partir d'un quart de deu del matí a través del 91.5 FM i al web de Cugat.cat.

Data: 25/set/19

La pobresa energètica

La pobresa energètica

El debat sobre la pobresa energètica ha centrat part de la tertúlia política de la nova temporada de Cugat Mèdia. Els partits que han participat de l'espai han defensat la necessitat de plantar cara a les companyies energètiques i protegir el ciutadà vulnerable que es troba en aquesta situació. La tertúlia també ha aprofitat per parlar de la nova convocatòria d'eleccions espanyoles al novembre. L'espai es pot seguir cada dimecres a partir d'un quart de deu del matí a través del 91.5 FM i al web de Cugat.cat.

Data: 18/set/19

Balanç del darrer any

Balanç del darrer any

Els partits polítics amb representació al ple municipal fan balanç del darrer any en l'última tertúlia del curs, amb la mirada ja posada en el canvi de govern i en el nou cartipàs. Els representants polítics han dit la seva sobre el canvi de rols i de funcionament a l'Ajuntament. L'espai, que tornarà al setembre amb la nova temporada, es pot seguir cada dimecres a partir d'un quart de deu del matí a través del 91.5 FM i al web de Cugat.cat.

Data: 26/jun/19

El pacte de govern i el ple d'investidura

El pacte de govern i el ple d'investidura

El pacte de govern d'ERC-MES, PSC i CUP-PC que ha portat a la republicana Mireia Ingla a ser la nova alcaldessa de Sant Cugat, els crits encreuats del públic durant el ple d'investidura i la primera entrevista de la nova cap de l'Ajuntament a Cugat Mèdia. Aquests són els principals ítems que els representants dels grups municipals han desgranat aquest dimecres durant la tertúlia 'El Gall del Monestir'. L'espai es pot seguir cada dimecres a partir d'un quart de deu del matí a través del 91.5 FM i al web de Cugat.cat.

Data: 19/jun/19

48 tertúlies | Mostrant pàgina 1 de 5 | Pàgina següent

Aconsegueix els vídeos de Cugat TV en DVD

Mira el catàleg de la Botiga de cugat.cat