"S'està recuperant l'essència d'elaboració passada per donar vins de qualitat i no tant industrials"

  • Comparteix:


Cal Caballu, situat actualment al carrer de la Plana de l'Hospital, és un celler familiar que des de 1968 ofereix vins, licors i caves a granel i embotellats. Encara que la família sempre ha estat vinculada al món del vi, el negoci, un clar testimoni de la transformació de Sant Cugat d'un poble rural vitivinícola a una ciutat de més de 90.000 habitants, va començar com un establiment de venda de pinso per als animals als anys vint del segle passat. En Joan Castañé, fill dels fundadors de Cal Caballu i pare d'en Toni i en Joan, els actuals propietaris, va ser qui, aprofitant les vinyes que tenien els seus pares, va decidir convertir el negoci en una bodega. "Com que a mi sempre m'ha agradat el tema del vi, vaig anar a parlar amb un familiar de la meva mare que em va dir que hi havia una bodega que plegava i tenia unes botes", recorda Castañé, i des de llavors que conserven el vi en aquest i altres tonells que guarden al magatzem de la bodega, on fem l'entrevista.
  • Notícies

    Entrevista a Elisenda Pascual i Martí

  • Notícies

    750 alumnes santcugatencs participen a la 19a Cantata infantil

  • Notícies

    La cultura popular fa barri a Volpelleres

  • Notícies

    El Junior masculí gaudeix al Lluís Serrahima en la golejada a l'Atlético San Sebastián

  • Notícies

    La UESC supera el Masnou amb una figura de luxe, el malià Brehima Seydou

  • Notícies

    El femení del Solideo Patí Hoquei cau golejat davant el líder, el Palau