Clorawfila: l'art de fer xocolata 'bean to bar'

  • Comparteix:


Clorawfila és una pastisseria i bomboneria de Sant Cugat que va obrir portes l’any 2021. Ubicada al carrer de Sant Antoni, 3, l’establiment forma part de l’Associació Espanyola de Xocolata ‘bean to bar’, el que es podria traduir com ‘de la fava a la barra’. Els productes de Clorawfila no només segueixen els preceptes del ‘bean to bar’, sinó que també són ecològics, sense gluten i vegans. Al capdavant de l’obrador hi ha l’Isabell Jadoulle, que va deixar la seva antiga feina per embarcar-se en aquesta aventura tan dolça.
  • Notícies

    ''M'he donat molts cops o he caigut intentant sortir a córrer sol, però això no m'ha frenat''

  • Notícies

    Retiren la custòdia a la mare d'un nen que ha manifestat al jutge que vol quedar-se amb ella

  • Notícies

    El Junior femení fa un gran partit i es desfà contundentment del CD Terrassa

  • Notícies

    El DSV Volei Sant Cugat tanca la temporada en novena plaça

  • Notícies

    Les arts escèniques, a l'abast de la mà amb el Dansa Metropolitana

  • Notícies

    Les violències sexuals i en l'àmbit de la llar, prioritats de la nova cap dels Mossos a Sant Cugat