El Junior allarga l'hegemonia al Campionat de Catalunya i suma el quart títol consecutiu

L'equip femení del Junior ha superat (2-1) el Polo i suma el quart Campionat de Catalunya consecutiu allargant l'hegemonia en aquesta competició els darrers anys. Laura Bosch i Berta Serrahima amb dues dianes en els dos primers quarts han fet justícia al domini total de les blau-i-negres. El tercer i últim quart ha estat ple d'ocasions per a tots dos conjunts amb destacades actuacions de les porteres. El gol del Polo, a falta de dos minuts per acabar el matx, ha posat una mica d'emoció, però sense moviment al marcador. El Junior ja està preparat per a l'inici de la lliga que serà aquest proper diumenge al camp del Taburiente canari.