Alumnes de l'Institut Arnau Cadell en procés de gravació del programa de ràdio via teleconferència.

Els alumnes de l’Institut Arnau Cadell han tornat a la ràdio per Nadal

23/12/2020

El programa s’ha emès aquest migdia en el marc d’un espai dedicat als instituts santcugatencs.

Els alumnes de l’Institut Arnau Cadell han tornat a la 91.5 FM amb un programa de Nadal que ha englobat temàtiques molt diverses, com ara la solidaritat, la història, la família i la llengua. Els guionistes, productors i locutors del programa són tota una classe de català de 4rt d’ESO. El programa ha estat acompanyat per una emissió de nadales locals.

A partir de gener de 2021, i un cop al mes, podrem escoltar als alumnes d’aquest institut a Ràdio Sant Cugat en el marc d’un espai dedicat als instituts de la ciutat.

ESCOLTA’L

Més Podcasts

Classe de l'Institu Arnau Cadell

Història, natura, política i sexualitat al nou podcast de l’institut Arnau Cadell

10/05/2021

Ràdio Sant Cugat presenta un nou podcast creat pels alumnes de català de l’Institut Arnau Cadell. Aquest episodi tracta temàtiques molt diverses com ara història, natura, política i sexualitat. La secció ‘Ens agrada opinar’ ocupa una gran part d’aquest programa, on els alumnes parlen d’allò que els agrada i d’allò que no els agrada, i […]

Aula del Pureza de María

Posa’t al dia amb un podcast creat per joves santcugatencs

15/03/2021

Els alumnes del Col·legi Pureza de María preparen un programa mensual de ràdio que s’emet a ‘Hora Sant Cugat’, en la secció ‘Escola’ a Ràdio Sant Cugat. El podcast de març aborda temàtiques actuals com les compres en línia i sèries i pel·lícules reconegudes com ‘Gambito de Dama’. Així mateix, preparen i presenten notícies internacionals, […]

Aula de l'Arnau Cadell

Nova cita amb l’Institut Arnau Cadell i el seu programa radiofònic

06/03/2021

Els estudiants de l’Institut Arnau Cadell efectuen la seva entrega mensual del programa produït, guionitzat i locutat per ells mateixos. En aquesta ocasió tracten diferents temes com el 8M i qüestions mediambientals. A més, ofereixen les seves tradicionals seccions de música i curiositats.

El Pureza de María estrena el seu primer programa radiofònic del 2021

16/02/2021

Ràdio Sant Cugat emet i ofereix en format podcast un programa on els productors, guionistes i locutors són els alumnes del centre. Les notícies més virals internacionals, al podcast d’instituts i escoles de Cugat Mèdia, amb els alumnes del Col·legi Pureza de Maria. Els estudiants parlen de curiositats i aborden l’actualitat esportiva de sèries i […]

Sabíeu que els pingüins poden dormir de peu?

07/02/2021

Els alumnes de l’Institut Arnau Cadell presenten un programa ple de curiositats, notícies internacionals i locals, música i llengua. Ràdio Sant Cugat i l’Institut Arnau Cadell presenten el primer podcast d’aquest 2021. El programa és possible gràcies a la feina de la professora de català, Anna Rialp, i als guionistes, productors i locutors, més de […]

Alumnes del Pureza de María davant de Cugat Mèdia

Nova secció del Pureza de María al SAF

19/02/2020

El Max Benet, l’Aitor Moral, la Blanca Sánchez, la Laia Úrsul i en David Ibáñez han estat els encarregats d’acostar-nos la secció a la ràdio del Pureza de María.

Alumnes del Pureza de María fent la secció del magazín Sant Cugat a Fons

El Pureza de María a la ràdio

29/01/2020

Laia Alvarez, Víctor Manso, Ariadna Torras, Jana Morales i Emma Fernández han estat els estudiants de 4t d’Eso que han participat a la secció, on s’han repassat notícies de Sant Cugat, esportives i generalistes, i del mateix centre educatiu.

Alumnes de l'Arnau Cadell davant de Cugat Mèdia

L’Arnau Cadell visita Cugat Mèdia per la seva secció mensual

10/01/2020

Els alumnes de l’institut parlen de poesia, filologia i llengua. La secció de gener dels alumnes de l’Arnau Cadell s’ha centrat, com és habitual, en la poesia, la filologia i les curiositats lingüístiques.