El femení del Patí Hoquei tanca la temporada amb desfeta davant el campió d'Europa

Les santcugatenques cauen golejades (0-7) davant el Fraga en una exhibició ofensiva visitant


  • Comparteix:

El primer equip femení del Solideo Patí Hoquei Club Sant Cugat ha tancat la temporada a l'Ok Lliga Iberdrola, màxima categoria estatal, en desena posició després de caure golejades (0-7) davant el Fraga, vigent campió d'Europa. Les santcugatenques han patit des de l'inici la superioritat visitant amb un 0 a 4 a la mitja part. A la represa, les vermells-i-negres han disposat d'una pilota al pal per retallar diferències, però les aragoneses han marcat tres dianes més per arrodonir el triomf final. El tècnic, Borja Ferrer, qui va agafar les regnes fa quatre mesos i ha assolit la permanència, ha avançat a Cugat Mèdia que continuarà el proper curs.

Final de temporada per al primer equip femení del Solideo Patí Hoquei que seguirà un curs més a l'elit de l'hoquei patins estatal. Les santcugatenques han sumat 29 punts amb un balanç de nou victòries, dos empats i quinze derrotes. El partit d'aquesta última jornada no ha tingut massa història davant un Fraga imponent. Aina Arxé i Maria Sanjurjo han obert la llauna ben aviat amb dues dianes als primers cinc minuts de partit. El setge de les aragoneses ha continuat amb dues dianes més, obra novament d'Aina Arxé i Vinyet Flix abans d'arribar al descans. Les santcugatenques han gaudit d'una falta directa, però que Alba Ambrós ha errat davant la portera del Fraga.

A la represa, les santcugatenques han estat més incisives i han gaudit d'una pilota al pal. Les visitants han arrodonit la golejada amb dianes d'Àngela Soto, i dos gols més de Vinyet Flix que ha completat el hat trick i ha posat el 0 a 7 final.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.