El pavelló de Can Llobet tindrà calefacció aquest any


  • Comparteix:

El regidor d'Esports, Eloi Rovira, al plató de Cugat.cat

El regidor d'Esports, Eloi Rovira, al plató de Cugat.cat

El pavelló de Can Llobet de la Floresta tindrà calefacció amb un dispensador d'aire calent que s'instal·larà aquest any i que eliminarà el fred que pateixen els espectadors a la graderia. Ho ha avançat a Cugat.cat el regidor d'Esports, Eloi Rovira, que ha destacat que s'ha destinat una partida pressupostària per arranjar l'equipament.



L'Olímpyc Floresta, principal usuari del pavelló de Can Llobet, i l'Handbol Sant Cugat veuran atesa la petició de tenir calefacció a la instal·lació, tot i que no s'ha especificat la data concreta.

El regidor d'Esports, Eloi Rovira, ha confirmat, en una entrevista a Cugat.cat, l'actuació.

Eloi Rovira

Volem trencar la sensació de fred al pavelló de Can Llobet.


Rovira també ha avançat que el pavelló de la Guinardera entrarà en funcionament al setembre i que estan treballant per la distribució d'usos de la nova instal·lació.

El regidor d'Esports també ha parlat de la candidatura de Sant Cugat com a ciutat europea de l'esport per al 2018. Segons Rovira, només cal que la comissió que valida la candidatura aprovi el projecte. A finals d'abril es coneixerà si la ciutat rep aquest reconeixement.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.