La Mitja Marató de Sant Cugat de 2018 opta a ser Campionat d'Espanya


  • Comparteix:

La Mitja Marató de Sant Cugat de 2018 vol ser Campionat d'Espanya

La Mitja Marató de Sant Cugat de 2018 vol ser Campionat d'Espanya

La Federació Catalana d'Atletisme proposarà a la Federació Espanyola que la 35a edició de la Mitja Marató de Sant Cugat de 2018 sigui Campionat d'Espanya. La cursa santcugatenca, que serà Campionat de Catalunya, també vol ser la seu de la cursa de referent estatal.

La Federació Catalana d'Atletisme, a petició del Comitè Organitzador de la Mitja Marató de Sant Cugat integrat pel Club Muntanyenc Sant Cugat, l'Ajuntament i el Club Tennis Natació Sant Cugat, ha demanat a la Federació Espanyola que la prova santcugatenca de 2018 sigui Campionat d'Espanya. El director de la Mitja Marató de Sant Cugat, Manel González, creu que acollir aquesta competició suposaria un salt qualitatiu a la prova.

Manel González

Serà una cursa popular marcada per atletes de renom estatal.


Barcelona acull aquest cap de setmana el Campionat d'Espanya de Mitja Marató i dilluns de la setmana que ve es coneixeran les candidatures que opten a prendre el relleu de la ciutat barcelonina.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.