La UE Sant Cugat presenta els seus equips recordant els valors de l'entitat


  • Comparteix:

La presentació de la UESC ha tenyit de vermell-i-negre el pav 3

La presentació de la UESC ha tenyit de vermell-i-negre el pav 3

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) referma el model que uneix estretament valors i esport durant la presentació dels 24 equips de bàsquet i els vuit de tennis taula de l'entitat. Durant l'acte, quatre jugadors de la secció de tennis taula han dut a terme una exhibició per a un públic que ha omplert el pav 3 de la Rambla del Celler. A la presentació s'ha fet entrega dels 12 Premis Valors de la UESC, que han reconegut els millors entrenadors, jugadors i trajectòries del club el curs passat.



La clàssica desfilada de les plantilles sobre el parquet del pav 3 ha precedit els discursos dels màxims representats de l'entitat. A l'àrea esportiva ha parlat el coordinador de femenins, Xavi Dorio, que ha recordat la magnitud d'un club en creixement i la consolidació del bàsquet femení, mentre que a àmbit institucional la presidenta de la Fundació, Sònia Guivernau, ha encoratjat els membres del club a mantenir el paper fet a través dels valors.

Els premis han reconegut la trajectòria esportiva dels germans Amabilino, ara al FC Barcelona, el paper de Joan Minguell amb el tennis taula i el compromís amb el club de Pol Brun, que duu 10 anys a l'entitat. Jordi Balsac ha rebut el Premi Compromís amb el Tennis Taula, mentre que els Millors Jugadors preinfantils i infantils han estat Anna Cortés i Arnau Domingo, Marc Garcia i Cristina Abellán ho han estat en edat Cadet i Júnior i Albert Garcia i Aleyda Llobet, en edat Sènior. Els millors entrenadors han estat David Pascual en masculí i Oriol Antràs en femení.

La presidenta de la Fundació UESC, Sònia Guivernau, ressalta la feina feta, sobretot, amb la secció femenina.

Sònia Guivernau

Tota la secció femenina és un repte, posar l'esport femení en el lloc que li toca. Per això sempre ens esforcem per recalcar aquest punt.


De la seva banda, l'alcaldessa, Mercè Conesa, recorda que la UESC és un dels grans clubs de la ciutat.

Mercè Conesa

És un gran club de la ciutat, amb projecte contrastat, un dels clubs de referència de la ciutat. No tots els projectes esportius tenen la línia femenina coberta.


La presentació ha posat el punt final amb la clàssica foto de família de tots els esportistes del club.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.