La UE Sant Cugat segueix caient en picat i cau clarament a la pista del Vic

La UESC no troba el camí de la victòria

La UE Sant Cugat tanca la primera volta a Copa Catalunya amb una derrota contundent (72-48) a la pista del CB Vic, avantpenúltim del grup 2 de Copa Catalunya. Els santcugatencs només van posar en problemes els vigatans al principi del partit i a l'inici del tercer quart. Els de Marc Guillem sumen així la quarta ensopegada consecutiva i acaben la primera part de la temporada amb més derrotes que victòries.

En un partit vital per poder trencar una preocupant dinàmica, la UESC encara ha aprofundit més en els seus dubtes. El Vic, avantpenúltim, ha vist com els santcugatencs duien a terme un bon inici de partit, però ben aviat s'han fet amb el control del joc i s'han avançat en el marcador. El matx s'ha mogut en una gran manca d'efectivitat anotadora, que ha fet que el resultat al descans fos de 29 a 17.

A la represa, la UESC ha tornat a gaudir de minuts de bon joc, i s'ha arribat a posar cinc punts per darrere en el marcador. Però l'encert des de la línia de tres dels vigatans ha tornat a trencar el matx, i els vermell-i-negres han abaixat els braços i han cedit el control del joc. El segon capità dels de Sant Cugat, Santi Suso, assegura que el canvi ha d'arribar ja, un canvi que ha de passar per fer pinya.