Dinamiks i UESC s'uneixen per promoure el bàsquet entre infants amb TEA


  • Comparteix:

Dinamiks i UESC col·laboraran per fomentar la pràctica del bàsquet entre infants amb TEA / Font: Localpress

Dinamiks i UESC col·laboraran per fomentar la pràctica del bàsquet entre infants amb TEA / Font: Localpress

L'empresa social Dinamiks i la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) uneixen esforços per promoure el bàsquet entre infants amb Trastorn de l'Espectre de l'Autisme (TEA). El conveni de col·laboració l'han signat totes dues parts aquest dijous a l'ajuntament. Aquest acord engegarà el programa BÀSQUET_TEA, que es desenvoluparà a través de sessions que donaran el tret de sortida el 14 de gener a les instal·lacions de l'escola Catalunya.

L'entitat vermell-i-negre aportarà un director d'activitat, un coordinador esportiu i un tècnic que treballaran amb una metodologia i tècnica facilitada per Dinamiks. Tot plegat es farà amb un estudi i protocol previ que analitzi quina serà la millor manera de treballar. Segons la presidenta de la Fundació UESC, Sònia Guivernau, treballar amb Dinamiks és indispensable per a l'inici del camí.

Sònia Guivernau

Estem contents d'iniciar aquest període. Tenir una entitat que ens aplani el camí com Dinamiks ens sembla perfecte.


Dinamiks ja aplica a dia d'avui un programa per a infants amb TEA, el BTTEA, unes sessions adreçades a la pràctica del ciclisme. Aquest programa té a hores d'ara la participació de 30 membres. Per al director de Dinamiks, Carlos Felipe, l'acord amb la UESC i la seva aplicació ha de servir com a punt de partida per a col·laboracions amb altres Ajuntaments. Felipe valora Sant Cugat com una ciutat immillorable per a la iniciativa.

Carlos Felipe

Sant Cugat, com a punt d'inici, no podria ser millor. És ciutat de la infància. Poder ser el punt de partida perquè altres Ajuntaments agafin exemple és fantàstic.


El regidor d'Esports, Eloi Rovira, i la tinenta d'alcalde de Benestar i Ciutadania, Susanna Pellicer, han assistit a la signatura de l'acord.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.