La UE Sant Cugat perd contra el Lluïsos de Gràcia i s'allunya de la salvació directa

La UESC té cada vegada més complicada la salvació directa

Bàsquet

Publicat el 3/abr/16 per Dani Aguilà

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) femenina cau davant el Lluïsos de Gràcia (40-59) a la jornada 24 del grup 1 de Primera Catalana i perd opcions d'acabar la fase regular en places de salvació directa. Les santcugatenques acumulen 14 derrotes en 24 partits i tenen sis partits per eixugar la diferència amb la desena plaça, que ostenta el Vilassar de Dalt amb dos triomfs més i amb el bàsquet average a favor.

La jornada d'aquest cap de setmana podia significar un pas endavant per les opcions de les vermell-i-negres d'evitar la promoció de permanència, però les barcelonines han assaltat un pav 1 que a la segona volta s'ha tornat molt més vulnerable. A diferència del primer tram de curs, en què la UESC es va mostrar sòlida, les de Rafa Delgado només han pogut vèncer en un dels cinc partits que han disputat a casa des de la jornada 16.

El cap de setmana que ve, a més, les de Sant Cugat tenen el desplaçament més complicat fins al final de temporada: visiten la pista del cinquè, el Sant Andreu Natzaret.