La UESC cau en l'últim partit de la temporada i tanca el curs en vuitena posició

Els vermell-i-negres s'han vist superats durant pràcticament tot el partit pel Nou Bàsquet Olesa (76-87)

El primer equip masculí de la UESC s'ha acomiadat de la temporada aquest diumenge amb una derrota contra el Nou Bàsquet Olesa (76-87) en l'última jornada de la Super Copa. Els santcugatencs han estat per sota al marcador pràcticament durant tot el matx i sense claredat ni contundència tant en atac com en defensa. Els homes de Gabi Payet tanquen el curs 2023-2024 en vuitena posició, amb un balanç de 10 victòries i 16 derrotes.

L'inici del partit ha donat esperances als vermells-i-negres amb un lleuger avantatge que s'ha esvaït ben aviat. Ja a mitjans del primer quart els olesans s'han posat per davant a l'electrònic (20-26) i no han deixat escapar el lideratge fins al xiulet definitiu.

La tendència s'ha mantingut al segon quart (36-47), evidenciant la manca d'encert de la UESC a l'hora d'encistellar, amb pèrdues importants en la creació davant d'uns visitants que han acabat 11s a la classificació. El marge al marcador dels montserratins s'ha ampliat fins a arribar a estar 22 punts per sobre i tancant el tercer període amb un resultat de 53-70.

L'últim quart ha constatat el domini dels del Baix Llobregat, més intensos defensivament, guanyant duels individuals i amb ganes d'assaltar el pav 3.

El tècnic dels vermell-i-negres, Gabi Payet, creu que la derrota ha estat una qüestió d'"actitud". "El partit ha sigut lamentable per la nostra part, no hi ha per on agafar-ho", ha dit a Cugat Mèdia.

Gabi Payet

El partit ha sigut lamentable per la nostra part, no hi ha per on agafar-ho. Crec que no hem mostrat l'actitud suficient