El Torrot Maresme guanya el torneig de Reis de bàsquet de la UESC


  • Comparteix:

El Torrot Maresme s'ha proclamat campió de la 4a edició del torneig de Reis de la UESC-Viena preinfantil de bàsquet aquest dimarts després de superar (57-47) la Unió Manresana. Els maresmencs s'han endut el matx en el darrer quart on han demostrat la superioritat davant un conjunt del Bages molt erràtic en atac. El torneig ha reunit equips d'alt nivell com l'UCAM Múrcia, el Lleida o el Sant Josep de Badalona.

El Torrot Maresme ha suat de valent per superar la Unió Manresana. Els del Bages han liderat els dos primers quarts i han marxat al descans amb un resultat favorable molt estret (31-28). En el tercer quart s'han igualat les forces i en el darrer, els del Maresme s'han imposat amb molta autoritat. El concurs de triples també ha generat molta expectació amb el triomf de Javier Saura, de l'UCAM Múrcia en un final trepidant on ha encertat la majoria de tirs. El director del torneig, Albert Garcia, destaca l'alt nivell dels participants.

Albert Garcia

Aquest torneig permet que els jugadors de la UESC juguin contra nois de molt nivell.


L'UCAM Múrcia que ha finalitzat en tercera posició ha completat el podi.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.