Sant Cugat presenta una quarantena d'actes com a seu de la Ciutat del Bàsquet Català


  • Comparteix:

L'Ajuntament i la Fundació del Bàsquet Català han presentat aquest dimarts les prop de 40 activitats que durant tot l'any es faran a Sant Cugat amb motiu de l'organització de la Ciutat del Bàsquet Català. Els campionats de Catalunya infantil i cadet, les exposicions de 30 anys de la UESC i de 100 anys del Bàsquet Català, un torneig de veterans i un d'escolar i diversos homenatges a personatges destacats del bàsquet a Catalunya són alguns dels actes principals de la programació.

El projecte rep el suport de dos clubs de bàsquet locals, la Unió Esportiva Sant Cugat i el Qbasket Sant Cugat, d'escoles, del CAR, de Sant Cugat Comerç (StC) i de la Fundació Sant Cugat Actiu, entre d'altres entitats. La ciutat agafa el relleu de Sant Fruitós de Bages i omplirà els pavellons, inclòs el de la Guinardera que està previst que entri en funcionament al setembre, a més de les escoles Thau i Europa.

Des de la Fundació del Bàsquet Català, el seu president, Joan Fa, ha posat èmfasi en el fet que Sant Cugat és una ciutat amb les infraestructures necessàries per fer una organització excel·lent, i destaca les activitats esportives, però també les socials i culturals.

Joan Fa

Suposo que Sant Cugat millorarà el paper del Sant Fruitós de Bages, perquè teniu les infraestructures i els mitjans. Volem que hi hagi esdeveniments esportius, però també socials i culturals.


L'alcaldessa, Mercè Conesa, creu que l'organització de la Ciutat del Bàsquet arriba en el millor moment i que tots els agents implicats s'han bolcat de ple.

Mercè Conesa

Arriba en un moment en què estem preparats. Hi ha equilibri entre les diferents entitats esportives, està el projecte de Sant Cugat Creix, i projectes solidaris i de cooperació.


A la presentació han assistit alumnes de l'escola Pins del Vallès; el regidor d'Esports, Eloi Rovira; membres de la Fundació del Bàsquet Català i representants de la comissió organitzadora. Joan Fa i Mercè Conesa han signat el conveni de col·laboració.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.