Unes 150 persones assisteixen a la primera Experiència Formativa de la Ciutat del Bàsquet Català


  • Comparteix:

L'acte ha tingut un caràcter participatiu i proper

L'acte ha tingut un caràcter participatiu i proper

Unes 150 persones han assistit a la primera Experiència Formativa de la Ciutat del Bàsquet Català, que ha estat centrada en la gestió emocional dels partits i ha comptat amb les ponències de la psicòloga de l'esport i exjugadora professional Mar Rovira i de l'entrenador i formador Xavi Garcia. L'acte, organitzat per l'OMET i l'Ajuntament, s'ha fet aquest dissabte al matí al Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat.

Jugadors i jugadores de totes les edats, entrenadors, directors tècnics, pares i mares han pogut aprofundir en la influència de les emocions en el desenvolupament d'un partit de bàsquet, a través de les experiències i reflexions compartides per Mar Rovira i Xavi Garcia. El responsable de les experiències formatives de la OMET, David Lizano, explica que l'activitat pretenia fer reflexionar el públic.

David Lizano

Els ponents han parlat de la part emocional abans del partit, durant i després, i han fet una sèrie de reflexions per fer participar el públic i fer-lo pensar.


Aquesta ha estat la primera de les tres experiències formatives previstes dins els actes de la Ciutat del Bàsquet Català 2017. La segona es farà al juliol, durà el títol 'Voler saber' i tindrà l'objectiu de posar en valor la figura de l'entrenador. La tercera i última es farà al desembre de 2017.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.