La UESC B frega la remuntada davant el Nou Bàsquet Olesa però perd l'opció de l'ascens directe

El sènior B de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) es queda a les portes de l'ascens directe a Primera Catalana després de superar el Nou Bàsquet Olesa (83-70) en el partit de tornada de la primera eliminatòria de play-off, un resultat insuficient per capgirar la derrota de l'anada (85-70). Els santcugatencs han fet un gran partit però s'han enfonsat amb dos triples dels olesans als últims segons. Això sí, la UESC encara té opcions de pujar i el cap de setmana que ve afronta una nova eliminatòria contra el CB L'Escala.

Després d'un inici igualat, els locals s'han distanciat al final del primer quart (21-13) i al segon període han continuat eixamplant de mica en mica l'avantatge per arribar al descans amb un esperançador marge de 16 punts (43-27).

El tercer quart ha començat amb un parcial de 8-0 per als santcugatencs que ha situat una diferència màxima de 24 punts al marcador. En aquest punt del matx, l'Olesa ha reaccionat i ha retallat distàncies per arribar a l'últim i definitu quart només 11 punts per sota (61-50)

Tot estava per decidir en uns últims minuts d'infart en què la UESC ha suat sang per mantenir a ratlla les envestides dels visitants fins que, a falta de només 15 segons, els olesans han anotat dos triples seguits per situar el definitu 83-70 al marcador. Els santcugatencs encara han tingut una última opció amb un llançament a la desesperada sobre la botzina que ha estat a punt d'entrar. Ha estat un final cruel per a una UESC B que es queda amb la mel als llavis tot i dominar el joc i el marcador de principi a fi.

Oscar Gallifa, entrenador de l'equip en aquesta eliminatòria per la recent paternitat del tècnic Abraham Valero, ha acabat molt satisfet amb el rendiment dels jugadors.

Oscar Gallifa

Al final han fet decantar el partit a l'últim segon. Estic molt content per l'equip, perquè era molt complicat i ho han lluitat fins al final.

El duel contra el CB L'Escala decidirà l'ordre final de la classificació de Segona Catalana, i l'opció de pujar dependrà del nombre de places que doni finalment dret a l'ascens.