Nacho Llovet renova amb el Monbus Obradoiro fins el juny de 2020


  • Comparteix:

Llovet, a la dreta, en el moment de la renovació / Font: Obradoirocab.com

Llovet, a la dreta, en el moment de la renovació / Font: Obradoirocab.com

El santcugatenc Nacho Llovet ha arribat a un acord amb Monbus Obradoiro per a la renovació del seu contracte fins el juny de 2020. Llovet tenia contracte en vigor amb el club gallec, però l'Obradoiro ha volgut lligar per més temps l'aler-pivot, que disputarà a partir d'aquest dissabte la segona temporada a Santiago de Compostela després de jugar des de les categories inferiors al Joventut de Badalona.

En la seva primera temporada com a jugador de l'Obradoiro, Llovet ha anotat prop de sis punts i ha capturat més de tres rebots de mitjana, tot plegat en 17,7 minuts per partit. Ho ha aconseguit, a més, en un debut oficial que es va fer esperar tenint en compte que es va perdre les cinc primeres jornades de lliga per lesió. A més, la seva actuació li ha valgut per entrar en una preconvocatòria de la selecció espanyola aquest estiu.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.