El masculí de la UESC debuta amb una contundent derrota a la pista del Vedruna Gràcia


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

L'equip masculí de la UESC de bàsquet cau contundenment a la pista del Vedruna Gràcia (85-60) en la primera jornada del grup 2 de Copa Catalunya. Els santcugatencs han vist com els barcelonins els han esborrat de la pista, tot i aguantar els dos primers quarts. En el tercer i darrer quart, els de Cesc Senpau han viscut un monòleg del Vedruna Gràcia que ha acabat guanyant de 25 punts.

El tècnic de la UESC, Cesc Senpau, s'ha mostrat molt enfadat després de la derrota a la pista barcelonina i creu que els seus jugadors no han arribat al cent per cent a nivell mental.

Cesc Senpau

Si un no té l'actitut adequada i no és prepara bé en aquesta categoria, qualsevol equip li passa per sobre.


El matx ha tingut només un dominador i ha estat el Vedruna Gràcia. Tot i que en la primera part els santcugatencs han aguantat l'embranzida local i han marxat al descans set punts per sota en el marcador, en el segon temps el Vedruna Gràcia ha estat una piconadora i els de Sant Cugat han estat incapaços de frenar-lo. Al final, contundent derrota per 25 punts i la setmana que ve, ocasió d'or davant el CB Sant Quirze per girar full i oblidar el partit contra el Vedruna Gràcia. Un matx on Antonio Deivi serà dubte, lesionat durant el partit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.