Una UE Sant Cugat intermitent sua sang per superar el Club Bàsquet Alpicat

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) masculina es desfà (80-73) del Club Bàsquet Alpicat a la cinquena jornada del grup 2 de Copa Catalunya en un treballat partit en què els santcugatencs han tornat a donar mostres d'irregularitat. Durant els minuts al final del segon quart i al principi del tercer els de Senpau s'han retrobat amb la seva essència, i han agafat un marge que per poc no remunten els visitants. La UESC ha tingut més solidesa gràcies a la recuperació en el joc interior de Deivi i Sergio Clemente.

L'inici del matx ha donat la raó al tècnic de la UESC respecte els arguments que havia esgrimit pel baix rendiment del seu equip les primeres jornades. Amb Deivi a pista, titular, els santcugatencs han guanyat en presència física, intimidació i rebot, i els primers compassos s'han mostrat encertats i actius. Ara bé, l'Alpicat no es quedava curt a la pintura amb la presència del pivot estoni Ilja Stankevits, cedit per l'Actel Força Lleida.

Amb el joc gravitant a prop del cèrcol, el partit s'ha igualat i ha estat al segon quart i al principi del tercer quan els de Sant Cugat han posat una marxa més i han retrobat la dinàmica del curs passat: rapidesa al contraatac, intensitat defensiva i encert des de la línia exterior, amb una anotació coral que ha fet les delícies del pav 1 i que ha accelerat el marcador fins arribar a més de 20 punts de marge.

Ara bé, com és tònica en aquest inici de curs, la UESC s'ha desconnectat i l'Alpicat ha fet un pas endavant per anar remuntant el marge, que ha quedat en 13 punts al principi de l'últim quart i que, davant el desencert dels de Senpau, ha anat reduint-se fins quasi culminar la remuntada. Jordi Costa ha tornat a agafar les regnes del matx i els locals han trobat el punt de pausa adequat per acabar tancant el triomf, gràcies també als tirs lliures dels últims minuts.

Cesc Senpau

Es nota molt quan poden jugar el Sergio i el Deivi. Necessitem tenir aquest centímetres sota la cistella.

La UESC suma la segona victòria de la temporada i la setmana que ve visita el Cotonificio de Badalona.