El masculí de la Unió Esportiva Sant Cugat es desfà del Torreforta i suma la quarta victòria consecutiva


  • Comparteix:

Pere Soler i els seus companys han suma un nou triomf

Pere Soler i els seus companys han suma un nou triomf

El masculí de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) es desfà (68-75) del Torreforta a la desena jornada del grup 2 de Copa Catalunya de bàsquet. Els vermell-i-negres s'han endut un duel d'alts i baixos amb molts parcials per un equip i per l'altre. Els homes de Senpau segueixen escalant posicions cap a la part alta de la taula i ja tenen un balanç de sis triomfs i quatre derrotes.

El bon inici de la UESC ha servit per obrir un forat de vuit punts respecte els tarragonins. El Torreforta ha recuperat sensacions i ha retallat la diferència en el marcador fins un segon quart de domini santcugatenc. Els homes de Senpau han estat clarament superiors i, amb un gran parcial, han marxat al descans amb un avantatge contundent de 28-44.

El tercer quart ha caigut de la banda local i el Torreforta ha maquillat la desfeta del segon període per arribar viu al final del partit. A falta de tres minuts per acabar el partit, els de Tarragona han empatat el partit a 67. Tot i l'empenta final dels locals, la UESC ha estat més clarivident de cara a cistella i finalment han sumat la quarta victòria seguida.

L'entrenador de la UESC, Cesc Senpau, explica que per ser més regulars necessiten millorar els entrenaments.

Cesc Senpau

No acabem de ser regulars. Els partits són el reflex dels entrenaments i hi ha moment molts interessants però també hi ha moments fluixos


D'aquí a dues setmanes els vermell-i-negres reben la visita del Club Bàsquet Sanfeliuenc, el novè classificat.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.