La intensitat del SESE esgota una UE Sant Cugat que s'allunya del segon lloc

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) sucumbeix a les ganes i intensitat del SESE i suma la sisena derrota de la temporada (81-73) al grup 2 de Copa Catalunya. Els de Cesc Senpau han manat durant bon tram del partit, i de fet ha pogut encarrilar el marcador fins que al principi de l'últim quart l'equip barceloní ha girat la truita i ha acabat prenent millors decisions als últims instants, amb un alt encert en el tir exterior, per endur-se el triomf. La UESC veu com el segon lloc s'allunya a tres partits.

La UESC era conscient que un dels principals perills del SESE era el llançament des de lluny, però els de Barcelona han pogut utilitzar aquesta arma per guanyar el gran partit de la jornada a Copa Catalunya. Els de Senpau han començat amb bon ritme anotador de la mà de Ferran López i Robert Cosialls, però les rotacions han permès que els barcelonins passessin a dominar el ritme del partit. Les variants defensives locals han protagonitzat aquest tram de matx, en què s'ha arribat a una distància propera de 10 punts.

Ara bé, els de Sant Cugat s'han reactivat abans del descans des de la defensa i han sotmès a un gran parcial els de Barcelona, que han tastat la millor versió dels de Senpau. El marge era de vuit punts favorables a la mitja part, i a la sortida de vestidors el SESE ha sortit convençut de poder donar la volta a la situació. Des de la intensitat i l'estressant proposta defensiva, l'equip ha incomodat una UESC que no encertava els tirs exteriors còmodes dels quals disposava.

Els vermell-i-negres no han pogut treure el caràcter necessari per desfer la trajectòria del partit, el SESE s'ha posat per davant als primers compassos de l'últim quart i, amb un Nacho Gómez precís des de lluny, ha acabat superant els santcugatencs.